X

15.09.2019

Teamleader Classic

Info Inschrijven

Teamleader Classic

Met de Teamleader Classic zetten we het eerste Gentse fietsevent voor gezinnen én wielertoeristen op de kaart. Fiets jij mee?

Iedereen is welkom. We voorzien 3 afstanden langs de mooiste plekjes in Oost-Vlaanderen: een rustige familietocht van 35 km en twee meer uitdagende routes van 65 en 110 km voor geoefende zondagswielrenners.

Starten kan vanaf 8.30 uur. Wie wil, schuift 's middags aan voor een leuke BBQ aan Dok Noord. Fiets je niet mee of ben je een geoefende zondagssupporter, dan kan je ook enkel barbecueën.

Markeer de datum in je agenda. En schrijf je hier al in. De eerste 100 deelnemers kunnen één van onze 10 Teamleader wielertruitjes winnen.

Parcours Praktische info

Bio Nicky Degrendele

Baansprintster Nicky Degrendele reed zichzelf definitief in de kijker toen ze in 2018 opnieuw het hoogste podium behaalde in de discipline Keirin, tijdens het WK Baanwielrennen in Apeldoorn. Hiermee kon ze een gouden medaille toevoegen aan haar al indrukwekkende palmares. Niet de eerste overigens, want de West-Vlaamse blonk in de jaren ervoor al eerder uit in de sprint onderdelen op de piste. Nicky Degrendele is meervoudig Belgisch, Europees én Wereldkampioene en winnares van de Kristallen Fiets 2018.

Nicky Degrendele maakt deel uit van de BEAT Cycling Club baanploeg en maakt zich momenteel op voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.


Praktisch

Deelnamepakket

 • Een verzekering (geen helm = niet verzekerd)
 • Een uitgebreide bevoorrading* met sportvoeding en sportdrank, water en een uitgebreid assortiment aan koeken en fruit
 • Technische bijstand
 • Perfecte signalisatie op het parcours
 • Medische service aan vertrek & aankomst

Afhalen deelnamepakket

Bij je online inschrijving krijg je van ons meteen een e-ticket toegestuurd. Op vertoon van je e-ticket (geprint of op smartphone) kan je ter plaatse je stempelkaart afhalen aan de balies.

Schrijf je liever ter plaatse in? Dat kan, dan krijg je van ons na betaling meteen je stempelkaart.

Inschrijven

Start & Finishlocatie

Dok Noord, 9000 Gent

Starturen

 • 35/15km - 65km: 8u30 - 12u
 • 110km: 8u30 - 10u30

BBQ: 11u30 - 15u00

De officiële sluiting van de finish is voorzien om 17u00.

Parking

Ondergrondse parking van Dok Noord

Parcours

GPX-downloads zullen steeds 2 dagen voor het event beschikbaar zijn via Route You.

Inschrijven

Afstand en parcours gekozen? Prima! Hieronder vind je alle tarieven voor de Teamleader Classic

Tarieven (*) 35 km 65 km 110 km BBQ
12 € 12 € 12 € 25 €

Groepsinschrijving

Klik hier om naar de inschrijvingsmodule te gaan

 • Voor een groepsinschrijving moet je met minstens 10 personen zijn (over al de afstanden heen). Ben je met minder dan 10, dan worden de groepsleden verder behandeld als individuele deelnemers en moet men hun kaderplaatje individueel afhalen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet meer aanvaard.
 • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Op dat ogenblik kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
 • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

Gezondheid

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen.

Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht.

Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle.

De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

 • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
 • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
 • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
 • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
 • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
 • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
 • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
 • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes


Ik doe mee

Bij inschrijven verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

logo Teamleader

Teamleader biedt bedrijven een handige cloudoplossing voor CRM, projectmanagement en facturatie. Op zes jaar tijd groeide het bedrijf uit tot een Europese speler met meer dan 10 000 klanten. Het ultieme doel? Europese kmo's slimmer helpen werken. Maar Teamleader is méér dan enkel software.

Onder het motto een gezonde geest in een gezond lichaam engageert Teamleader zich dan ook graag als 'proud sponsor of your free time'. Schrijf je in voor de Teamleader Champions Tour, en meet je meteen met de allergrootsten!

Peloton Cycling Team

Word jij onze kopman of kopvrouw?

Het Peloton Cycling Team brengt gepassioneerde fietsers zoals jij samen en laat je genieten van wat jou het dierbaarst is: jouw koersfiets!

Niets leukers dan samen stoempen, klimmen, nieuwe wegen ontdekken, afzien en nagenieten. Tempo en snelheid is bijzaak. Fun is het doel.

Laat je meedrijven in het wiel, of zet je op kop, en maak deel uit van onze wielerclub!

Sluit je hier aan bij ons Peloton

Fotoservice

Sportograf.com is de officiële fotoservice van Teamleader Classic! Door hun jarenlange ervaring als fotograaf, maar ook als sporter, zorgen zij steeds voor de perfecte actiefoto’s om jouw topprestatie in beeld te brengen.

Hier kan je na de tocht je foto's opzoeken

Contact

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE & PERS

Sportizon NV
Radiatorenstraat 23
1800 Vilvoorde
België
Sportizon